XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Online japanska skrivverktyg


Att lära sig att tala ett annat språk är utmaning nog, men om det & # 039; s språk som japanska som använder en helt annan alfabetet och symboler, det & # 039; s ännu mer av en utmaning. Men med några enkla online-verktyg, kommer din uppgift lättare. Det finns online-dictionairies, lektioner och översättningsverktyg samt underhållande videospel.

Babel Fish

En av de första och mest användbara verktyg på nätet översättnings är Babel Fish appen från Yahoo. Uppkallad efter en fiktiv fisk från Douglas Adams & # 039; boken "Lifta & # 039; s guide till galaxen" programmet är ett viktigt verktyg för att översätta till och från andra språk, inklusive japanska. Skriv bara in en fras, välj "engelska till japanska" och klicka på "Översätt" och du & # 039; ll veta hur text översättningen av frasen är.

japansk kalligrafi

I denna enkla och snabba på nätet kanji ordbok, kan du hitta rätt symbol för nästan alla ord du & # 039; re försöka lista ut hur man skriver. Kanji importeras kinesiska tecken, och används ofta för att ersätta de fonetiska bokstäver som skulle göra upp ett ord. Du kan jämföra detta med att rita en bild av ett hus istället för att använda bokstäverna "HOUSE." Så, att veta vad ordet översätter till vilken symbol är viktig.

Galleri av Unicode teckensnitt

Om du skriver ofta japansk text, och har svårt att lista ut hur man får från din engelska tangentbordet till annan text, behöver du antagligen att hitta och ladda ner en Unicode-teckensnitt för språket, sedan installera det på din dator & # 039; s program. För detta har WAZU Japan sammanställt flera olika teckensnitt i japansk text.

Omniglot

Om du & # 039; re söker japanska skrivverktyg av alla slag listan publiceras på Omniglot är nästa ställe att gå. Listan innehåller ordböcker, lektioner, kalligrafi och lära sig att skriva ditt namn på japanska. Dessutom finns information om landet, så att du kan planera en resa och besöka.

Slime Forest Adventure

Flashcards är ett bra sätt att lära sig läsa och skriva symboler, men de kan bli riktigt tråkigt snabbt. Det & # 039; s vad projektet LRNJ har framgångsrikt försökt att ta itu med i sitt spel. Kanalisera en del av de största videospel som Japan har att erbjuda, sätter detta spel du har kontroll över en enkel bonde som kan besegra horder av ankommande fiende slam genom att minnas som Hiragana, Katakana och Kanji symboler som.