XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Online Piano spel för barn


När dina barn inte har tillgång till ett piano, kan de fortfarande använda online-spel för att förbättra sina musikaliska färdigheter. Dessa spel kommer i olika varianter och främst hjälpa barn med gehör och notation. Om dina barn är intresserade av musik, då online-piano-spel kommer att vara pedagogiska och roligt.

Nätet Gehör

Detta spel ökar gehör, notation och förmåga att lyssna. När barnet pressar spela väljer spelet slumpmässiga anteckningar på den musikaliska personalen och spelar noteringen. För att matcha noterna, har barnet att trycka på rätt knapp på tangentbordet som motsvarar noten spelas. Till exempel, om han tror att tonen C spelades, då han trycker C på tangentbordet. Om han är felaktig, kommer noten pressas fortfarande visas på spelet. När ditt barn blir fler svar korrekt, poängen ökar.

piano Machine

Detta spel visar ett tangentbord och tom musik personal i början av spelet. När ditt barn trycker på tangenterna på pianot, är noterna fyllas i på personalen. När personalen fylls upp, kan hon spela, pausa, loop, stoppa och återställa anteckningen sekvensen. Hon kan också justera tempot av verket.

notis Pairs

Denna grundläggande spel är ett minne notation spel med pianoljud för not par matchning. Ditt barn börjar spelet genom att klicka på en fyrkant, försöker sedan att hitta samma stigning. Detta spel visar notera symbolerna på kortet så att ditt barn fokuserar bara på att matcha ljud tillsammans. Spelet håller också reda på hur många klick ditt barn har.

ackord Keyboard

Denna online-spel visar ett tangentbord med de stora musik ackord. När ditt barn klickar på någon av de ackord som är ackord som spelas med en pianoljud. När ditt barn klickar genom ackord, olika ackord hört tillsammans skapar en känsla av vilka ackord fungerar bra tillsammans, inte fungerar bra tillsammans eller nästan låter likadant.

Tre-Octave Piano

Detta onlineverktyg har ett piano med tre olika oktaver och tillåter en spelare att höra olika toner på ett piano. Detta verktyg kan användas för notera identifiering, gehör eller skapa melodier. Denna klaviatur börjar på C, slutar vid tredje oktav C och visas horisontellt. En vertikal tangentbord finns också från samma företag.