XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En webbläsare som Internet Explorer kan du ansluta och interagera med online webbplatser, till exempel Microsoft Update. Om din webbläsare omdirigerar dig och inte så att du kan få tillgång till Microsoft Update, avgöra om detta är en fråga som är specifik för en webbplats eller om det händer med andra sidor du försöker att besöka. Webbplatsen omdirigering kan också vara en avsedd svar från Microsoft Update sida, beroende på vilket operativsystem datorn använder.

Om Microsoft Update

Microsoft Update är en webbplats som ger korrigeringar och uppdateringar av Windows-operativsystemet och till Microsoft-program, till exempel Office. Innan lanseringen av Windows Vista, webbplatsen var den primära metoden för att skanna systemfiler och tillämpa officiella uppdateringar till en dator. Men uppmuntrar Microsoft nu användare att använda Windows automatiska uppdateringsfunktion som blev infödda programvara i nyare operativsystem.

orsaker

Om du använder Windows operativsystem nyare än Windows XP, kommer Microsoft Update webbsida automatiskt dirigera webbläsaren till en sida som instruerar dig att använda Windows Automatiska uppdateringar i stället. Detta är en avsedd reaktion, som Microsoft Update webbsida stöder inte uppdateringar för operativsystem efter Windows XP. Om du kör Windows XP eller äldre, kan du fortfarande komma åt Microsoft Update webbsida, men endast via Internet Explorer 5.0 eller senare. Om din webbläsare omdirigerar din surfning aktiviteter ofta, kan detta också vara resultatet av en malware infektion på din dator.

Felsökning

Uppdatera och köra en virussökning på datorn, speciellt om du följer din webbläsare omdirigerar dig till oönskade platser ofta. Malware kan kapa din webbläsare och få den att fungera felaktigt, särskilt när du försöker gå till webbplatser som kan åtgärda säkerhetsproblem, såsom Windows Update. Se också till att du har den senaste versionen av Internet Explorer är installerat på datorn. Även Windows Update stöder tillbaka till 5,0 version av Internet Explorer, installera den senaste versionen kommer att se till att din webbläsare är säkrare och kan svara på Windows Update på rätt sätt.

Windows Automatiska uppdateringar

Om du kör en nyare Windows operativsystem, kommer webbplatsen Windows Update stöder inte din version av Windows och omdirigera dig till Windows Automatiska uppdateringar på datorn i stället. Om du kör en äldre version av Windows, kan du också ladda ner och installera Windows Automatiska uppdateringar verktyg och använda den i stället för Windows Update-webbplatsen. Detta verktyg söker automatiskt din dator och varnar för när nya uppdateringar finns tillgängliga för ditt system. Du kan sedan hämta och installera uppdateringar direkt från datorns verktygsfältet, snarare än att navigera till webbplatsen Windows Update i din webbläsare.