XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Problem med batteriladdningen i en 17-tums Toshiba Laptop


Datortillverkaren Toshiba producerar många entusiast och nybörjar 17-tums bärbara datorer. Men som med alla datorer, kan den bärbara datorns batteri börjar visa problem och bryta ner med tiden. Om batteriets laddning börjar försvaga eller misslyckas, kan problemet vara med batteriet eller med din bärbara datorns hårdvara.

Nätadapter Kablar

Kontrollera om det finns synliga kosmetiska skador på nätadaptern kablage. Kontrollera om det brännmärken, rivna ändar eller avskalade isoleringen. Fysiska skador på kabeln kan avbryta flödet av ström från vägguttaget till datorns batteri.

Nätadapter LED

Nätadaptern kropp har en lysdiod som tänds när det är korrekt drivs. Om denna lysdiod inte lyser när nätadaptern är ansluten till ett vägguttag, betyder det att nätadaptern inte ger ström till datorn.

Nätadapter ingång

På alla bärbara datorer, passar nätadaptern till en särskild port på datorns chassi. Om denna port är skadad, men --- om kabeln kraft slet ut när det snubblade över, till exempel --- kan det hindra nätadapterns plugg från att full kontakt med insidan av utloppet. Detta kommer att förhindra ström från att strömma in i datorns batteri.

gamla batteriet

Toshiba bärbara litiumjonbatteri är uppladdningsbart, men det kan bränna sig ut över tiden. Bärbara batterier har en hållbarhet när det gäller hur ofta de kan laddas. Om batteriet har använts under en längre tid, kommer batteriet att hålla en progressivt mindre avgift. Detta kan resultera i kortare batteritid och dåliga resultat.

bruten Batteri

På liknande sätt kan den bärbara datorns batteri dör och sluta fungera. Om batteriet inte hålla någon avgift --- även när den är ansluten till en nätadapter --- ersätta den med en ny modell.