XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Problem med Windows Vista Service Pack 1


Service Pack-systemet, som debuterade på Windows XP-plattformen, är ett sätt för Windows att snabbt administrera mass patchar till operativsystemet Windows. Dessa fläckar kan fixa buggar, förbättra kompatibiliteten och uppdatera säkerhetsinformation. Men även en lapp vara lastad med glapp i sin egen, vilket var fallet med Windows Vista Service Pack 1.

programmet Inkompatibilitet

Windows Vista är känd för sin oförenlighet med befintliga program, och Service Pack 1 kan ytterligare minska antalet program som du kan använda med Windows Vista. Efter nedladdning Service Pack 1, kan du förvänta funktionalitet i dessa program, bland annat, att upphöra: Novell ZCM ombud, BitDefender Internet Security, Fujitsu Shock Sensor, Rising Personal Firewall och Zone Alarm Security Suite. Tyvärr finns det ingen fix för denna fråga, och du måste hitta ett annat operativsystem för att använda om du vill använda dessa program.

föraren Deletion

Medan Service Pack uppdateringar i Windows XP identifierar ofta drivrutiner som inte är kompatibla med det nya plåstret, Windows Vista Service Pack 1 raderar automatiskt dessa oförenliga drivrutiner. Även om detta inte kan tyckas alltför mycket av en förändring, anmälningar i XP fyller en viktig funktion, de varna så att de kan hitta en ersättare förare. Windows Vista Service Pack 1 uppgradering kan ta bort en drivrutin för en enhet sällan används, och användarna kan inte förstå varför enheten inte fungerar med sin dator längre efter uppdateringen.

misslyckad installation

Många internationella användare kan inte ladda ner Vista Service Pack 1 på grund av en inställning språkfrågan. Out of the box, stöder Windows Vista endast på engelska, franska, japanska, spanska och tyska; om du talar ett annat språk, behöver du en tredje part språkpaket för Vista. Men om du försöker ladda ner Service Pack 1 med ett annat språk installerad installationen inte slutföra på grund av språk avvikelse. Det enda sättet att råda bot på detta är att avinstallera språkpaket du har installerat, starta om Windows Vista i ett av de viktigaste språken, och sedan ladda ner Service Pack.