XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Kasta ut en rätt bra skrivare patronkroppen är slöseri. Påfyllning patronen är en hållbar lösning för en bläcktörstiga skrivare. Du kan spara pengar och minska avfallet genom att fylla din bläckpatron själv. Canon CL-31 färgpatronen är lätt att fylla på.

Rengör patron

Fylla patronen innan den är helt tom. Att låta en patron att torka kan leda till att bläcket stelnar patronen, vilket gör det mycket svårt att fylla. Om bläcket har blivit torr, ta lite alkohol eller vatten och sätta din patron munstycke ner i den för att ta bort igensatt bläck.

När du har provat detta, installera patronen och kör skrivhuvudet reningsprocessen på skrivaren. Detta bör ta bort den sista mängden bläck. Om den inte gör det, upprepa processen.

Påfyllning

Köpa en refill kit för CL-31 patron. Dessa refill kit kommer med en spruta för att injicera bläck i patronen, en tillförsel av bläck till trubbiga nålar fästa sprutan och en tumme borr för att bredda bläck hålen på kassetten.

Att fylla patronen, täcker området där du arbetar och se till att ingenting du vill bli färgas är i området. Skrivarbläck är svårt att komma ur kläder och hud, så bär gummihandskar och täcka dina kläder.

Skala bort det översta etiketten Canon CL-31 patron. Därunder finns tre hål. Magenta är på toppen, cyan på vänster sida och gult till höger. Du kommer att behöva borra vart och ett av dessa hål lite större med hjälp av tummen borr som medföljer refill kit.

Fyll sprutan till 6 ml. punkt. Stick sprutan i kassetten och fyll den långsamt trycka bläcket i patronen. Gör det inte för snabbt eller bläck spruta ut. När du är klar att fylla patronen, rekommenderar vi att du kör ren cykel av Canon-skrivare tre gånger innan du använder kassetten. Du kan lämna patronen över natten för att se till att alla luftbubblor har tagits fram.

Felsökning

Om Canon skrivaren inte skriver ut från patronen efter att du har återfylls det använda sprutan för att injicera lite luft i bläckmunstycket på patronen, släppa en liten mängd bläck. Om du inte rengöra patronen före påfyllning, är det möjligt att det är torkat bläck blockerar munstycket.

Använd sprutan för att ta bort färgen och ren. Om kvaliteten på utskriften är dålig efter påfyllning, sätta lite tvättsprit på vissa vävnader och sätta patronmunstycket ner på det. En liten mängd bläck bör läcka ut. Låt patronen sitta i några minuter, sedan torka av munstycket med en ren vävnad eller en bomullstuss. Byt ut kassetten i skrivaren och testa.