XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Refill Instruktioner för HP 78 Tricolor bläckpatroner


HP 78 är en tricolor bläckstråleskrivare patron används i flera Hewlett Packard hem skrivarmodeller. Istället för att köpa en helt ny patron när bläcket tar slut, är många användare flockas till billigare alternativ för återfyllnad patroner för hand. Med en plastspruta, kan du enkelt injicera färgbläck tillbaka till din gamla patronen och återuppta utskrift med bra resultat.

Instruktioner

1 Ta bort HP 78 patron från skrivaren och placera den upprätt på 3 eller 4 lager av hushållspapper.

2 Skjut plastpluggarna som täcker de tre refill hål på toppen av patronen inne med slutet av en penna eller liknande föremål.

3 Fyll en plastspruta med 8cc av magenta skrivarbläck, en med 8cc gula skrivarbläck och den sista sprutan med 8cc av cyan skrivarbläck.

4 Sätt spetsen på sprutan innehållande magenta bläck i mitten påfyllningshålet och tryck ner till botten av patronen. Släpp långsamt ungefär 3 ml av bläcket, höj sedan spetsen på sprutan så att det är i mitten av patronen och släppa resten av bläck.

5 In sprutan innehållande ett gult bläck i påfyllningshålet längst till vänster och följ samma process för att frigöra bläck.

6 Sätt sprutan innehåller cyan bläck i längst till höger fylla hålet och följ proceduren samma version som med de andra sprutor.

7 Låt patronen att förbli upprätt under en timme på toppen av pappershanddukar, sedan in kassetten i skrivaren och låt den sätta sig i sex till åtta timmar före utskrift.