XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så att skicka ett fax i Word 2007


Internet har förändrat hur vi utföra enkla affärs-och personliga uppgifter, inklusive att skicka fax. Microsoft Word 2007 kan du skicka ett fax till en fax utan att ha en fax eller en skrivare. Word 2007 kan integrera en godkänd fax i Microsoft Word Office 2007 gränssnitt, vilket sparar tid och pengar.

Instruktioner

1 Så att skicka ett fax i Word 2007


Öppna dokumentet som du vill faxa. Se till att dokumentet är fullständig och redo att skickas.

2 Så att skicka ett fax i Word 2007


Klicka på fliken Windows Office på övre vänstra sidan av skärmen. Rulla ner och välj "Skicka". En lista över tillgängliga alternativ visas. Välj "Skicka Internetfax." Om detta är första gången du använder faxtjänsten i Microsoft Word 2007, måste du registrera dig med en tjänsteleverantör. Ett webbläsarfönster öppnas och tar dig till listan över tillgängliga Microsoft Word 2007 leverantörer.

3 Så att skicka ett fax i Word 2007


Välj din leverantör i listan och följ instruktionerna för att ställa in ditt konto. Du måste ange en giltig e-postadress och din faktureringsinformation, så har ditt kreditkort eller bankkontonummer till hands. När ditt konto är konfigurerat kommer tjänsten att integreras i Word 2007. Tillbaka till dokumentet och välj "Skicka" och sedan "Internet Fax" igen. Skriv in informationen mottagare bifoga dokument och klicka på "Skicka" för att faxa det.

Tips

  • Bläddra igenom tjänsteleverantörerna och hitta ett abonnemang som fungerar bäst för dig.
  • De fax leverantörer på Microsofts sida är de enda tjänster som kan integreras med Word 2007.