XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så här aktiverar Netflix i Firefox


Nyligen Netflix - som började livet som en hyra DVD per post företag - har förgreningar ut från deras DVD affärer och in i sfären av strömmande media, leverera filmer direkt till sina kunders datorer och endast kräver ett abonnemang och en Internet-anslutning att få det att fungera. En av de bättre egenskaperna hos Netflix nya affärsmodellen är att det nu finns möjlighet att strömma filmer direkt på din webbläsare med hjälp av en plug-in. Men eftersom Mozilla Firefox inte stöder det här alternativet direkt ännu, måste du använda en work-around för att tillåta filmer att strömma på din Firefox.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt Firefox-fönster och navigera till Firefox add-ons hemsida.

2 Installera IE Tab för Firefox. IE Tab är en Internet Explorer-fönster emulator som gör att du kan köra vissa funktioner i Internet Explorer i Firefox.

3 Starta Firefox när du uppmanas.

4 Klicka på menyn "Verktyg" i Firefox menyraden och välj "IE Tab alternativ."

5 Skriv "http: //*netflix.com/*" in URL textrutan - se till att inkludera asterisk tecken - och klicka på" Lägg till ".

6 Klicka på "OK." Du kommer nu att kunna se strömmande filmer i din Firefox webbläsarfönster.

Tips

  • Tyvärr, eftersom detta system är beroende av Microsoft Internet Explorer för att fungera korrekt, det fungerar endast på system som stöder Internet Explorer. Vid tidpunkten denna artikel publiceras, det finns ingen annan känd arbets runt för att göra det möjligt för Netflix omedelbar video i Mozilla Firefox.