XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så här ändrar Outlook 2003 Junk E-postinställningar i Windows-registret


Outlook 2003 fortsatte Microsofts linje av personuppgifter programvara som gör det möjligt för användare att ta emot och skicka e-post, hantera kontakter och skapa en personlig kalender utnämningar. Skräp postinställningar filter "spam" och e-post från okända källor från e-post som kontakter ingått Outlook adressböcker. Användare kan ställa in spamfilter på tre nivåer, beroende på säkerhetsnivån önskas. När först släpptes, drabbades av ett tekniskt fel Outlook; individer kan ändra skräp postinställningar i Outlook som inte skulle påverka programvarans register. Varje gång en användare sedan nylanserade Outlook skulle inställningarna återgå till registret index.

Instruktioner

1 Öppna Kör programfönstret. Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet på skärmen. Markera sedan och klicka på "Kör" för att starta kommandotolken. I Vista, klicka på ikonen Windows skriv sedan "Run" (inga citationstecken) i sökfältet och tryck på "Enter".

2 Skriv "regedit" (utan citattecken) och klicka sedan på "OK". Detta kommer att öppna Registereditorn. Klicka på "Fortsätt" om du uppmanas eller ange administratörslösenordet om det behövs.

3 Öppna Outlook 2003 registerinställningar. Dubbelklicka på "HKEY_CURRENT_USER" i den vänstra kolumnen för att öppna mappen. Dubbelklicka igenom på vart och ett av följande mappar för att öppna dem: Software, Microsoft, Office, 11,0, Outlook, Alternativ, sändlistor. Observera att Outlook innehåller flera mappar i registret, och om du misslyckas med att klicka på "11,0" (utan citationstecken), kommer du att hamna i en annan register mapp sedan en du behöver redigera.

4 Öppna Redigera DWORD-värde rutan för Skräppost inställningen i registret. I den högra kolumnen, dubbelklicka "JunkMailImportLists" (det kommer inte att ha citattecken runt den). Ange antingen en, två eller tre i Redigera DWORD-värde rutan som visas. Dessa tre siffror korrelerar till de tre skräppost inställningar som är tillgängliga i Outlook 2003 (se referens 2 för en beskrivning av var och en av dessa inställningar).

5 Avsluta Registereditorn genom att klicka på "OK" för att avsluta Redigera DWORD-värde rutan och klicka sedan på "Arkiv" i den övre menyraden av Registereditorn sedan markera och klicka på "Exit".

Tips

  • Microsoft erbjöd en "Hot fix" för detta problem via sin webbplats. Se Resurs 1 för att hämta och installera det om du inte vill göra ändringar i registret.
  • Göra ändringar i registret kan påverka hur datorn fungerar. Ändra inte några andra värden eller inställningar i registret.