XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så här konfigurerar Safari Proxy


Proxyservrar är säkerhetsfunktioner som används av datorer för att kryptera och dölja dina webbkommunikation. Varje gång du tittar på en webbsida, sidans registrerar information om dig, såsom IP-adress, datum och tid du besökte platsen, liksom en sparad webbinformation. Med webbaserade proxyservrar som de i Safari, kan webbplatser inte skicka cookie-information, reklam banners eller annat potentiellt skadligt innehåll. Enligt Apple, "Safari begär webbsidor från en server i stället för en webbplats," skydda din identitet och möjliggör anonymitet medan du söker på Internet.

Instruktioner

1 Samla följande: typ av proxyserver, IP-adress eller DNS-namn för servern och portnumret. Den person som köpt en Internet-abonnemang från en ISP (nätverksadministratören) bör kunna tillhandahålla denna information.

2 Välj "Inställningar" under menyn Safari.

3 Välj "Avancerat". Från denna meny, kommer du att kunna konfigurera och ställa in fullmakter.

4 Klicka och välj någon av de listade proxyinställningar som erbjuds. Varje proxy inställning (webbproxy, säker proxy, FTP-proxy, SOCKS proxy eller streaming proxy) är konfigurerad på samma sätt, genom att ange adressen till proxyservern och portnumret som tillhandahålls av webbplatsen. Till exempel, för en webbproxykonfiguration, anger en URL-server, till exempel "proxy.rice.edu" och dess hamn, 8080. En lista över webbproxyservrar, se Resurser.