XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så här redigerar aktivitetsfältet i Windows


Aktivitetsfältet är en viktig del av operativsystemet, och gör det möjligt att öppna program snabbt, bläddra flera öppna fönster och öppna startmenyn. Standardinställningarna i aktivitetsfältet i Windows kanske inte passar allas behov, så det finns sätt att anpassa inställningarna.

Instruktioner

1 Högerklicka på aktivitetsfältet i Windows och avmarkera "Lås Aktivitetsfältet." Detta gör det möjligt att flytta aktivitetsfältet runt på skärmen till den position som passar dig. Du kan också dra verktygsfältet för att vara längre eller kortare. En högre aktivitetsfältet kan vara praktiskt eftersom du kommer att kunna se fler flikar, men uppoffringar utrymme på skärmen.

2 Högerklicka på aktivitetsfältet igen och välj "Proterties." Ett fönster kommer att visa att du kan anpassa inställningarna som "Håll Aktivitetsfältet ovanpå andra fönster" och "Visa Snabbstart." Redigera dessa inställningar enligt dina önskemål och klicka på "Apply" och sedan "OK".

3 Högerklicka på en tom plats på skrivbordet och klicka på "Egenskaper". När ett fönster dyker upp, klicka på "Utseende" -fliken. I detta fönster kan du redigera färgen på aktivitetsfältet om du inte gillar standard blå inställning.

Tips

  • Ovanstående steg är för Windows XP; andra Windows-operativsystem kan kräva olika steg.