XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så här styr elevdatorer


Datorer är mycket effektiva inlärningsverktyg för ungdomar från förskolan genom högskolan, men det är viktigt för alla att inrätta en datorsal för att skydda sina elever och utrustning. Ett antal verktyg finns på marknaden för att skydda datorutrustning och förhindra tillträde för obehörig webbplatser och applikationer.

Instruktioner

1 Skapa ett konto för varje elev använder datasalen. Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen" i menyn. Dubbelklicka på "Användarkonton" för att börja skapa nya ID.

2 Dubbelklicka på "Skapa ett nytt konto" från menyn och skriv elevens namn. Klicka på "Nästa" och välj "Limited" för kontotypen.

3 Installera en kvalitet Internet filtreringsprogram paket på varje dator i labbet. Se till att inställningarna på filtret är åldersanpassad, baserat på åldern hos de barn eller unga människor som kommer att använda datorer.

4 Skydda lösenord för administratörskonton på datorn. Admin lösenord bör memoreras och aldrig förvaras i skriftlig form. Det är också en bra idé att byta namn på inbyggda administratörskontot till något liknande schooladmin. Döpa kontot kommer att göra det så mycket svårare att knäcka.

Tips

  • Net Nanny är en populär Internet filtrerings programpaket för yngre barn, medan McAfee Internet Security paketet är ett bra val för äldre barn och tonåringar.
  • När du installerar ett Internet filtrering paket, måste du välja en som kan anpassas efter dina behov. Till exempel kommer du vill blockera peer-to-peer-fildelningssajter för att skydda skolan från åtal i händelse studenter använder skolutrustning för att stjäla upphovsrättsskyddat material. Men du kanske också vill blockera webbplatser som iTunes för att förhindra elever från att ladda ner låtar när de bör fokusera på sina studier.
  • Administrativa konton har tillgång till datorer, liksom möjligheten att ändra inställningar och installera programvara, så se till att du håller dessa konton säker. Om du tror att lösenordet för administratörskonton har äventyrats, vara noga med att ändra dem på en gång.
  • Använd en komplicerad lösenord som är lätt att komma ihåg men svårt att gissa. Till exempel ett fan av mexikansk mat kan välja ett lösenord som! 8The2 # T @ C0 (jag åt två pund taco). Detta är ett starkt lösenord som skulle vara svårt för eleverna att gissa.