XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Dropbox är en molnlagringstjänst som är tillgänglig från de flesta datorer och mobila enheter. Cloud lagring kan du lagra dina filer på nätet så att du kan komma åt dem överallt och alltid har den mest up-to-date version, snarare än att spåra olika versioner skicka fram och tillbaka via e-post eller delade diskar. Dropbox erbjuder en mobil app som utformats speciellt för iPad gränssnitt, så att du tillgång till dina Dropbox-filer.

Instruktioner

Dropbox app

1 Tryck på ikonen App Store på din iPad och skriv "Dropbox" i sökfältet. Tryck på officiella Dropbox-appen när resultaten visas och ladda ner det till din iPad gratis genom att skriva in i ditt Apple-ID och lösenord.

2 Tryck på ikonen Dropbox på startskärmen efter det avslutar installationsprocessen. Ange ditt befintliga Dropbox-konto-ID och lösenord eller starta en ny Dropbox-konto genom att följa instruktionerna på skärmen.

3 Bläddra igenom din dropbox filer med iPad touch-gränssnitt. Mappstrukturen kommer att vara samma som det är på vilken dator som helst, och de flesta filtyper kommer att erbjuda dig en förhandsvisning skärm för att titta på en fil innan du försöker öppna den. Klicka på en mapp för att visa filerna i den, eller tryck på bakåtknappen längst upp i mapplistan för att navigera uppåt i mappstrukturen.

4 Håll din iPad i horisontellt läge för att visa menyn Dropbox-mappen tillsammans med förhandsvisningar i det mest bekväma vyn.

5 Tryck på "Skicka till" ikonen i övre vänstra hörnet (det ser ut som en rektangel med en pil som pekar ut det) för att skicka en fil i ett annat program så att du kan redigera filen eller arbeta med den ytterligare.

På webben

6 Starta iPad webbläsare (antingen den inbyggda Safari eller någon annan webbläsare du har laddat ner) och besöka Dropbox hemsida om du inte vill installera Dropbox App.

7 Tryck på "Logga in" i det övre högra hörnet på sidan. Skriv in ditt Dropbox-ID och lösenord för att komma åt ditt konto.

8 Navigera genom mapparna på nätet genom att trycka för att öppna eller utföra andra åtgärder. Tryck och håll för att utföra högerklicksfunktioner. Observera att öppna en fil hämtas den på din iPad, som webbplatsen inte erbjuder förhandsgranskningsfunktionen Dropbox app funktioner. Du behöver en app är kompatibel med den nedladdade filen typ för att visa den på din iPad.

Tips

  • Du måste ha en fil visningsprogram som är kompatibel med de filer i din Dropbox att göra mer än att bara visa förhandsgranskningen. Många fil tittare finns i App Store, men som av mars 2011, de tre bästa för att visa och redigera Microsoft Office-dokument och PDF-filer är DocumentsToGo, Quickoffice och Goodreader. Du kan visa bilder, musik och video i iPad infödda foto, video och iPod apps om de är i kompatibla format. Om inte, kan du behöva tredjepartsprogram för att komma åt filerna.