XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Så skyddar nya datorer


När du köper en ny dator, måste du vidta omedelbara åtgärder för att skydda den dator från virus, spionprogram och andra hot. Ta några steg för att skydda din dator innan du ansluter den till Internet kan hjälpa dig att undvika problem senare.

Instruktioner

1 Starta datorn och gå igenom alla installationsprogrammet som installeras som standard. Inte ansluta datorn till Internet eller ansluta några nätverkskablar.

2 Öppna några antivirus och antispionprogram som kom förinstallerade på datorn. Många nya datorer levereras med prov eller begränsad användning versioner av populära antivirus och antispionprogram. Du kan också köpa en fullständig version av den anti-spyware eller antivirusprogram i ditt val och installera den på den nya datorn.

3 Ta upp antivirus och antispionprogram och leta efter alternativ uppdateringen. Uppdateringen ska försöka öppna en webbplats, men det kommer inte att ansluta eftersom du inte är ansluten till Internet.

4 Ansluta datorn till Internet genom att ansluta nätverkskabeln eller aktivera den trådlösa adaptern är inbyggd i datorn. Tryck på "F5" för att ladda webbplatsen för antivirus eller anti-spyware programuppdatering.

5 Hämta den senaste uppdateringen för antivirus och anti-spyware program och installera det direkt. Kör en fullständig genomsökning av datorn direkt. Ställ in funktioner Uppdatering av anti-spyware och antivirusprogram för att söka efter nya uppdateringar minst en gång om dagen.

6 Gå till webbplatsen Windows Update så snart en möjlig. Ladda ner och installera nya uppdateringar som har släppts sedan den nya datorn byggdes.