XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

En säkerhets affisch bokstavligen kan vara en livräddare, men först måste man få folk att sluta tillräckligt länge för att läsa den information du försöker relatera. För att göra detta måste du skapa en affisch som inte bara erbjuder viktiga data utan även fångar individens uppmärksamhet så att de kommer att minnas information på affischen.

Skapa ett professionellt utseende

Ge din affisch ett professionellt utseende genom att antingen hyra en grafisk designer eller genom att skapa en affisch i ett program som Photoshop. Med hjälp av lager, kan du lägga till varje nytt element till användarens övergripande konstruktion och sedan ändra varje utan att påverka element på andra skikt. Detta gör det möjligt att matcha den perfekta teckensnitt och färg med grafik i andra lager och flytta varje tills du är nöjd med resultatet.

Tailor Ditt meddelande

När det är möjligt, försök att designa din säkerhet affisch med ett öga mot läsaren och vilka typer av bilder, fras och slogan kommer att vara mest effektiva. Till exempel, om du planerar att skapa en affisch som riktar gymnasieelever i en kampanj som syftar till att rikta en strålkastare mot farorna med droganvändning, sedan använda bilder och slang som de kan relatera till kan erbjuda en bättre chans att nå dem. Ungdomar är också i allmänhet mycket lättpåverkad och ser att emulera förebilder, därför att få någon som anses "cool" för att delta i kampanjen och i en fotosession för din affisch är en fantastisk idé.

Glöm inte målet

Vissa säkerhets affischer behöver en omedelbar betoning på rätt och fel sätt att göra en viss sak. För dessa typer av säkerhets affischer, är det en bra idé att matcha dina bilder till oformaterad text i fetstil bokstäver. Till exempel, en affisch för säker dykning som förbjuder vissa typer av vårdslöst beteende, samtidigt visar det korrekta sättet att använda poolen, behöver ett tydligt språk och enkel grafik som lätt kan förstås. Med sådana affischer, korthet nyckel, som "Ingen dykning" och sedan med en motsvarande bild som visar någon försöker att dyka in i en 4 ft. Djup. har sedan text och andra motsvarande bilder som visar var dykning är tillåten. Det är i allmänhet en god idé att ta med text i spanska och engelska.