XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Skapa ett Öppet Hus Flier mall med Word


Om du är en fastighets professionella som konsekvent ger öppet hus för att visa upp de bostäder du säljer, vilket skapar ett öppet hus flygare mall kan vara ett användbart verktyg. Microsoft Word erbjuder en uppsjö av grafisk design alternativ som kan användas för att framgångsrikt skapa en anpassad, attraktiv flygblad för ditt evenemang. Genom att skapa en mall, kommer du att kunna återanvända flygblad och helt enkelt koppla in information om varje nytt hus. På bara några steg, här är hur du kan skapa din egen öppet hus flygare mall med Word.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word. Gå till "File" i huvudnavigeringsmenyn. Klicka på "Nytt tomt dokument."

2 Skapa titeln på väg mot din flygare mall. Använd en stor, lättläst blockera teckensnitt i fetstil och skriv "öppet hus" på toppen av dokumentet. Experimentera med olika färger, teckensnitt och storlekar för att effektivt skapa en iögonfallande titel. Var noga med att hålla din titel anpassad till mitten av flygare.

3 Gå till "Infoga" i den övre navigationsmenyn och välj "Bilder" och sedan "figurer". Rita en stor rektangel nedanför flygare titel. När du använder den här mallen i framtiden kommer detta stora rektangel vara där du sätter bilden av huset. Fyll rektangeln med en mörk neutral färg som kan ge en fin bakgrund gränsen till ditt foto.

4 Nedanför rektangel som kommer att hålla ditt foto, anger försäljningspriset på huset. Använd samma fetstil stil och färg som du använde för flygare titel, men göra typsnittet här några storlekar mindre. Rikta ditt försäljningspris i mitten av dokumentet.

5 Gå till "Infoga" bläddra ner till "Bilder" och välj "figurer" igen. Sätt i två lika stora rektangel lådor i dokumentet. Rektanglarna bör passa bredvid varandra på den nedre halvan av dokumentet som två lika stora kolonner. Inte fylla dessa rektangel kolumner med färg. Låt former med en tunn kant för att definiera dem.

6 I den vänstra kolumnen anger alla bekvämligheter och funktioner i huset. Använd kulor och listar varje rekreationsområden på en separat rad så att det är lätt att läsa. I den högra kolumnen listar all information om öppet hus. Var noga med att inkludera husets adress, dag och tid för öppet hus samt alla relevanta kontaktuppgifter.

7 När du har anpassat och utformat din flygblad till din belåtenhet, gå till "File" och klicka på "Spara som". Skriv in namnet du vill använda för att spara filen. I "Format" i rullgardinsmenyn, välj "Word-mall." Klicka sedan på "Spara".

8 Om du vill använda mallen, gå till "File" och klicka på "Project Gallery." Välj "Mina mallar" och välj din öppet hus mall. Ett nytt dokument kommer att öppna baseras på din mall.

Tips

  • När du skapar din egen mall, se till att ta tid att experimentera med de många grafiska verktyg Word har tillgängliga. Kreativt använder typsnitt, färger, anpassade former, gränser och skuggning kan hjälpa dig att göra ett mycket effektivt flier.Always dubbelkolla läsbarheten din flygare. Använd färger som starkt kontrasterar med varandra så att man lätt kan läsa och förstå informationen.