XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Skillnaden mellan Software Publishing & Tilldela


IT-avdelningar är ansvariga för att hantera alla aspekter av ett företags datasystem. Lösenord, systemunderhåll och säkerhet ingår i en IT-avdelningens ansvar, som är att bestämma hur programmet hanteras på de anställdas datorer.

Publishing Software

När du publicerar programvara till användare, ger dig dem med alternativen att ladda ner och använda den om de behöver det, eller ta bort den om de inte längre har användning för den.

tilldela Software

När du tilldelar programvara, måste användarna ladda ner och installera programvaran. Även om de byter dator, till uppgiften att ladda ner och installera programvaran kommer att följa dem. Om programvaran är tilldelad till datorn, kommer programmet att ladda ner automatiskt på användarens nästa inloggning. Det kan inte installeras av användaren.

Besluta om en metod

Licenser till IT-avdelningen kan vara begränsad. För att spara programvarulicenser, först tilldela programvara nödvändig för att utföra jobbet funktioner som Service Pack och anpassade företag programvara. Användbara program som en användare kan använda sällan kan publiceras för användaren. Detta ger dig flexibiliteten att ta bort det om du får slut på licenser.