XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Problem med skrivarens kommunikations hålla skrivaren från att ta emot meddelanden från datorn. När detta händer, trots hur många gånger du skicka data till skrivaren, kommer dokumentet inte ut. Ibland starta om datorn och vrida skrivaren och löser problemet. Men mer djupgående orsaker tar djupare undersökning och åtgärder.

Operativsystem

Många persondatorer förpackas och säljs med skrivare. I dessa fall är skrivarens operativsystem (OS) kompatibelt med datorns operativsystem. När du köper en skrivare separat från datorn, är det viktigt att du bekräftar skrivaren använder samma operativsystem datorn är byggd med. Olika operativsystem talar olika språk och gör det svårt eller omöjligt för hårdvara för att samverka med andra enheter.

skrivardrivrutin

Skrivardrivrutiner, även kallade utskrifts processorer, använda unika utskriftssystem och gränssnitt för att skriva ut bilder och text. Förarna lagras på skivorna som medföljer din nya skrivare. När du följer instruktionerna som finns i skrivarens bruksanvisning och slutföra installationen av programvaran steg bör dokument ut lätt. Om föraren eller programvara är defekt, kommer det inte att ta emot meddelanden från din dator.

USB-kabel

Det behövs Universal Serial Bus (USB) kablar med A- och B-pluggar, 3- till 15-fots tillägg och standarder 1,1 och 2,1 kompatibilitet. USB-kablar säljs för skrivare, bildskärmar, faxar och andra tekniska anordningar. Om du köper fel USB-kabel, kommer det inte passar din dator port, och det kommer att hindra skrivaren från att ta emot utskrifts meddelanden från datorn.

minnesutrymme

Brist på hårddisk eller Random Access Memory (RAM) utrymme kan hålla datorn från att kommunicera med skrivaren. Överväga att ta bort dokument och filer från datorns hårddisk och lagra dem på en flyttbar disk.

överväganden

Företag som Uniprint, CNET och Microsoft ger skrivardrivrutiner som fungerar på en mängd olika persondatorer. Enheterna kan laddas ner och installeras så att din skrivare kommer att ta emot meddelanden från din dator när du skickar dokument till skrivaren skön. Om datorn och skrivaren drivrutiner är kompatibla, se till att du har tillåtit skrivarprogrammet att helt installera på din dator och sedan skicka ett testdokument till skrivaren för att säkerställa de två ansökningarna kommunicerar på rätt sätt. För att skriva ut från din bärbara dator, se till att du konfigurera en trådlös router.