XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows Live Messenger är ett messenger program som tillåter användare att kommunicera med varandra via Internet. Du kanske har märkt att adware och andra skadliga infektioner har installerats på datorn eftersom du började använda Windows Live Messenger. Detta kan vara resultatet av en Windows Live Messenger-användare att skicka dig infektionen. Adware kan också har installerats på datorn när du har installerat Windows Live Messenger-program.

Instruktioner

1 Börja med att ta bort Windows Live Messenger från datorn. För att göra detta, klicka på "Start" i aktivitetsfältet. Välj "Kontrollpanelen". Öppna "Lägg till eller ta bort program." Sök "Windows Live Messenger" i listan över program. Markera Windows Live Messenger och klicka på "Ta bort" för att avinstallera programmet.

2 Ladda ner och installera ett program som tar bort Windows Live Messenger adware. Spybot: Search and Destroy (se Resurser) är ett säkerhetsprogram program som kommer att söka igenom datorn efter infektioner och sedan ta bort dessa infektioner för dig.

3 Öppna Spybot: Search and Destroy efter att du har installerat programmet. Klicka på "Sök efter problem." Programmet kommer då att söka efter Windows Live Messenger adware och liknande infektioner. Efter skanningen är klar, kommer Windows Live Messenger adware infektioner vara införd i mitten av Spybot fönstret. Klicka på alla rutor i fönstret som är utan en bock för att välja dessa infektioner. Klicka sedan på "Fix utvalda problem" för att ta bort adware.

4 Gå till den officiella Windows Live Messenger webbsida (se Resurser) och klicka på "Download" för att ladda ner installationsprogrammet. Öppna programmet, och ett fönster visas. Välj bara "Messenger" alternativet till vänster i fönstret. Klicka på "Installera". Windows Live Messenger kommer att börja installera på din dator. Ett fönster kommer att visa tre olika alternativ efter de viktigaste komponenterna i Windows Live Messenger har installerats.

5 Klicka på de tre lådor som finns i fönstret för att ta bort markeringarna från varje ruta. Se till att varje bock har tagits bort. Klicka på "Fortsätt." installationen av Windows Live Messenger kommer sedan att genomföras utan någon adware som installeras på din dator.

Tips

  • Bara ladda ner Windows Live Messenger från den officiella Windows Live Messenger webbplats. Annars kan du av misstag installera adware och andra infektioner på din dator.