XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Ta bort en berättelse om fanfiction


Om du är en författare, kan positiva och negativa kommentarer från läsarna vara avgörande för din framgång. Den fanfiction webbplats ger författare en plattform för att publicera sitt arbete och få feedback från läsarna. Webbplatsen publicerar material av olika genrer som sträcker sig från äventyr och fantasi till skräck, drama och romantik. När du har registrerat dig för ett gratis konto, kan författare börja publicera innehåll. Att veta hur man tar bort berättelser kan hjälpa dig att hantera ditt fanfiction konto och hålla den aktuell.

Instruktioner

1 Gå till fanfiction.net och klicka på "Logga in" i övre högra hörnet på skärmen.

2 Logga in på ditt konto genom att ange e-postadress och lösenord som du angav när du registrerar ditt konto. Du kan bli ombedd att kopiera två datorgenererade ord för att verifiera att du är mänsklig. Klicka på "Logga in" för att gå in på ditt konto.

3 Klicka på "Publicera" -knappen som du hittar i listan till vänster på skärmen.

4 Välj "Hantera Stories" från listrutan som visas. En lista över alla dina publicerade berättelser visas.

5 Klicka på historien du vill ta bort.

6 Leta efter en knapp där det står "Radera Story" på höger sida av skärmen. Klicka på knappen för att radera din historia.

Tips

  • Om du har problem att radera dina berättelser, klicka på "Hjälp" i det övre högra hörnet på skärmen. Detta visar allmänt stöd e-postadress som du kan kontakta för konto hjälp.