XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

HP Photosmart Essential - även kallad HP Image Zone i vissa versioner - är den programvara som medföljer HP skannrar för att fånga och manipulera bilder. När du skannar ett foto på HP skanner, visas den automatiskt i HP programvara för fotobearbetning, där du kan göra ändringar eller skriva ut den. När du har skannat flera bilder på HP scanner, kan du tycker att HP programvara för fotobearbetning är trångt med många bilder som du inte längre vill behålla. Genom att ta bort oönskade bilder, kan du spara hårddiskutrymme och förkorta den tid som krävs för att hitta de foton du vill.

Instruktioner

1 Starta HP programvara för fotobearbetning. Klicka på fliken "Mina Bilder" längst upp i fönstret. I fönstret visas alla dina skannade dokument och foton. Om fönstret inte visar det foto som du vill ta bort, bläddra igenom mappar under "mappmenyn" på vänster sida i fönstret tills du hittar det.

2 Högerklicka på bilden som du vill ta bort och välj "Ta bort" från snabbmenyn. HP programvara för fotobearbetning visar ett meddelande med titeln "Bekräfta Image Delete" frågar om du är säker på att du vill ta bort den valda bilden.

3 Klicka på "Ja". HP programvara för fotobearbetning sänder den valda bilden till Windows papperskorg.

4 Högerklicka på "Papperskorgen" -ikonen på skrivbordet och välj "Töm papperskorgen" för att radera filen permanent.

Tips

  • Du kan också ta bort skannade bilder från Windows Explorer. Som standard, HP bildbehandlingsprogram butiker skannade bilder i "Bilder" mappen under din Windows-mappen hem. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Pictures" i Windows 7 och Windows Vista, eller "Mina bilder" i Windows XP, för att komma till dina bilder. När du tar bort en bild på detta sätt, visar HP bildbehandlingsprogram ett felmeddelande som förklarar att innehållet i mappen inte längre föreligger. Klicka på "OK."
  • Om du inte får ett meddelande nämna papperskorgen när du tar bort en fil, kan du ha Image Vault aktiverat. Den här funktionen arkiv bilder och hindrar dem från att raderas. Att inaktivera Image Vault klickar du på pilen bredvid "Inställningar" på den högra sidan av fönstret.