XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Ta bort Gala Sök


Gala Search är en sökning kapare som omdirigerar dig från din typiska sökmotor på Internet till Gala Sökmotor där många oönskade annonser visas. Om du har denna skadlig kod på datorn, kanske du vill ta bort det. Program som Malwarebytes och Spyware Doctor är gratis och är utmärkta verktyg för att bli av med detta och alla andra skadliga program. (Se Resurser.) Men ibland Gala Search kan blockera dessa typer av program från att köras och du kommer att behöva ta bort dem manuellt.

Instruktioner

1 Tryck på "Ctrl" + "Alt" + "TA BORT" på tangentbordet för att få upp Windows Task Manager. Markera "Gala Search" och klicka på "Avsluta aktivitet."

2 Gå till menyn "Start" och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Program" för Windows Vista eller 7. Om du har Windows XP, klicka på "Lägg till eller ta bort program." Windows kommer alfabetisk ordning datorns program. Klicka på "Gala Sök" program och tryck på "Ta bort."

3 Gå till "Start" -menyn och klicka på "Kör". Skriv "regedit.exe" och tryck på "OK". Detta kommer att ta upp Registereditorn. Högerklicka på någon Gala Sök registerfiler du hittar och välj "Ta bort".

4 Skriv "Gala Search" i sökrutan ligger i menyn "Start" om du använder Windows 7 eller Vista. Om du har XP, gå till "Start" och välj "Sök". Klicka på "Alla filer och mappar" och skriv "Gala Search." Ta bort alla filer som visas i sökandet som är relaterade Gala Search.

Tips

  • Efter manuellt avlägsnande av Gala Search, är det en bra idé att köra Malwarebytes, Spyware Doctor eller liknande program för att se till att alla filer har raderats.