XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Tvinga drivrutiner i Vista


När en förare inte fungerar i Windows Vista, kan du tvinga fram installationen av den inbyggda drivrutin som medföljer operativsystemet. Detta kan också behöva göras när en drivrutin som orsakar en konflikt med en annan enhet eller ett program på systemet. Du kan tvinga förare i Vista genom att först avinstallera den aktuella drivrutinen och sedan installera Vista drivrutin för enheten.

Instruktioner

Avinstallera strömdriv

1 Klicka på "Start" och skriv in ordet "Enhet" i rutan Påbörja sökning. Välj Enhetshanteraren för listan med alternativ som visas.

2 Klicka på plustecknet som ligger bredvid den enhet som måste ha föraren avinstallerats.

3 Högerklicka på namnet på enheten och sedan välja "Egenskaper" på snabbmenyn.

4 Gå till fliken Drivrutin och klicka på "Avinstallera" för att ta bort drivrutinen.

force Driver

5 Klicka på "Start" och skriv in ordet "Enhet" i rutan Påbörja sökning. Välj Enhetshanteraren för listan med alternativ som visas. Klicka på plustecknet som ligger bredvid den enhet som behöver ha Vista installerad.

6 Högerklicka på namnet på enheten och välj "Uppdatera drivrutin" alternativet. Välj "Sök på min dator" alternativet, välj sedan "Låt mig välja från en lista över drivrutiner på min dator."

7 Ta bort markeringen som är i rutan för "Visa kompatibel maskinvara" och välj sedan den drivrutin som ska installeras från listan. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

8 Klicka på "Ja" om en förare varningsmeddelande visas på skärmen, sedan vänta medan Vista-drivrutin är installerad.

9 Klicka på "Stäng" -knappen när installationen av drivrutinen är klar.