XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vad Är Audiogram serien för?


Om du vill spela in och arbeta med ljud på din dator, kan du använda Audiogram serien från Yamaha. Den Audiogram-serien inkluderar hårdvara och mjukvara för att göra det möjligt för datorn att spela in från externa mikrofoner och andra ljudingångar. Yamaha säljer två paket: den grundläggande Audiogram3 och AUDIOGRAM6, som sport fler funktioner.

audiogramEgenskaper

Yamahas Audiogram Series audio inspelningsenheter lägga in- och utgångar till en Windows eller Mac-dator. Yamaha har också Cubase AI, en musikinspelning ansökan med Audiogram serien. Du kan ansluta ljud bandspelare, cd-spelare, mikrofoner och instrument i hårdvaran. Till exempel kan du koppla in två mikrofoner och spela en person som talar panoreras till vänster och den andra personen panorerade till höger medan du spelar in dem i stereo på datorn.

Audiogram Series Krav

Den Audiogram serien krävs en dator som kör Windows 7, Vista eller XP med en 1 GHz eller bättre Intel Core-processor och mer än 128 MB minne. Du kan också använda en Mac med en Intel-processor som är 300 MHz eller snabbare med OS X 10.3.3 eller högre. Datorer måste ha en inbyggd USB-port för anslutning till Audiogram serien.

Audiogram3

Yamahas Audiogram3 är en kompakt enhet med enkla mono- och stereoingångar. Den monokanal har en mikrofon förförstärkare som du använder för att öka ljudnivån på ljud innan den går in i datorn, till exempel vid inspelning mjuk talande röster eller någon spelar en akustisk gitarr. Den monoingång accepterar också direkt inspelning, såsom en inkopplad i basgitarr. Den stereoingång tar emot input från syntar och keyboards, samt stereo enheter såsom en CD-spelare. Du kan ställa in inspelningsnivån med Audiogram3, men det har inga ljudblandningsfunktioner.

AUDIOGRAM6

Den AUDIOGRAM6 har två mono och två stereoingångar, så att du kan arbeta med dubbelt så många kanaler som Audiogram3. Varje monoingångs har en mikrofon förförstärkare som du kan justera självständigt, till exempel när du spelar in två människor som talar på olika ljudnivåer, eller en musiker som spelar högre än en annan. Den AUDIOGRAM6 gör det möjligt att växla mellan de två mono ingångar till en enda stereokanal, vilket ger dig flexibilitet vid inspelning från flera källor samtidigt. Mixern låter dig justera inkommande ljud egenskaper, såsom förstärkning, kompression och stereo panorering.