XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Den Kindle 2, den andra versionen av Amazon.com Kindle elektroniska läsare, eller e-läsare, började säljas i början av 2009. Kindle 2 användare kan ladda ner e-böcker från Kindle butiken på Amazon.com, läsa böcker på Kindle, och lyssna på böcker med "Läs för mig" -funktionen. Ytterligare Kindle 2 funktioner inkluderar en rudimentär webbläsare och grundläggande MP3-spelare förmågor.

E-bok data

ANTÄNDAS 2 kan omedelbart ladda ner någon av de 350.000 plus e-böcker, tidskrifter, tidningar och bloggar som erbjuds i Kindle butiken i april 2011. e-bok nedladdningar kan initieras från antingen Kindle 2 själv eller från Kindle ägarens Amazon .com-konto på en dator. Boken nedladdningar ta mindre än 60 sekunder, enligt Amazon.com.

E-Book Storage

Den Kindle 2 är kan innehålla mer än 1500 e-böcker på en gång, och använder 1,4 gigabyte av totalt 2 GB minne i enheten för innehållslagring.

Kindle 2 Mått

Kindle 2 är mycket lätt, på 10,2 uns. Vid 8 inches i höjd, 5,3 inches bred och cirka 1/3 av en tum tjock, Amazon säger Kindle 2 är "så tunn som de flesta tidningar." Den Amazon.com Kindle 2 försäljning sida visar en Kindle 2 sida vid sida med en penna för att ge en visuell bild av storleken på enheten.

Andra Kindle 2 Funktioner

Även om det primära användning för Kindle 2 läser e-böcker, Amazon.com lagt till några nya funktioner, fortfarande på experimentstadiet, till denna generation av Kindle enheten. Dessa funktioner inkluderar "Läs för mig" alternativet, där Kindle läsare kan aktivera en elektronisk röst som läser upp text högt. Read till mig funktion är tillgänglig för de flesta av Kindle e-böcker, och är endast tillgänglig om boken förlaget förbjudet specifikt funktionen. Kindle 2 MP3-spelare gör det möjligt att ladda ner MP3-format musik eller podcast-filer från användarens dator. Musikfilerna kan spelas när Kindle 2 är på, och kan användas som musik för läsning, om så önskas. Kindle 2 webbläsare som Amazon.com termer en "grundläggande webbläsare," är utformad för att läsa texttunga webbplatser som Wikipedia och Google. Kindle 2 användare kan navigera webbsidor via fem-vägs riktnings controller, som tjänar samma funktion som en mus på en persondator.