XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Det finns många typer av skrivare tillgängliga. Emellertid alla skrivare kan delas in i två grundläggande kategorier: påverkan och icke-anslagsskrivare. Icke-anslagsskrivare ger både högre utskriftskvalitet och snabbare utskriftshastighet än anslagsskrivare. På grund av detta, icke-anslagsskrivare är populär bland både proffs och konsumenter.

Fungera

På en anslagsskrivare, kommer skrivhuvudet i direkt kontakt med papperet. På en icke-anslagsskrivare, är den typ som bildas utan skrivhuvudet kommer i direkt fysisk kontakt med papperet.

typer

Typer av icke-anslagsskrivare inkluderar: bläckstråle, bubbel jet, laser och termoskrivare.

fördelar

Icke-anslagsskrivare ger bättre utskriftskvalitet, snabbare utskrift och förmågan att skapa utskrifter som innehåller sofistikerade grafik, såsom fotografier.

Teknologi

Icke-anslagsskrivare använda antingen fasta eller flytande patron baserat bläck. Detta bläck är antingen sprutas, droppas eller elektro dras på sidan.

Underhåll

Icke-anslagsskrivare kräver normalt lite underhåll än byta ut eller tonerkassetter.

överväganden

När du väljer en icke-anslagsskrivare, ta hänsyn till hur du kommer att använda den. Bläckstråleskrivare har en fin kompromiss mellan utskriftskvalitet och pris. Om hastighet och kvalitet är viktigare än kostnaden, kan du behöva en laserskrivare. Laserskrivare finns i svart och vitt eller färg (används för grafik).