XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Joomla är ett open-source content management system som används för att bygga och hantera webbplatser. Joomla cache lagrar kopior av webbplatsens webbsidor på servern för enkel åtkomst. Caching är i allmänhet en god idé för webbplatser, eftersom denna funktion kan minska sidan laddningstid och lasten på servern. Joomla är cachningssystem lagrar informationen i en skrivbar, temporär mapp på din server. Du kan också konfigurera cache för att lagra information i besökarens webbläsare.

cache Överväganden

Oavsett om du bör göra det möjligt cachen eller inte beror på vilken typ av webbplats och hur ofta sidorna förändras. Om dina sidor ändras ofta, kanske du vill minska cache tid för att säkerställa besökare se sidan uppdateringar så fort de publiceras, eller inaktivera cache helt och hållet. Den senare kunde dock negativt påverka webbplatsens prestanda.

Rensa Cache

Rensa cachen om de senaste uppdateringarna inte visas på din webbplats. Logga in på din Joomla administration panel och klicka på "Site." Välj "Underhåll" och klicka sedan på "Clear Cache". Välj cache grupp du vill ta bort, klicka sedan på "Delete" för att radera det.

Ställa in Cache Tidsgräns

Du kommer sannolikt vill minska Joomla cache tid om du uppdaterar ofta webbplatsens sidor. Tidsfristen motsvarar den frekvens vid vilken cachen återställer sig själv automatiskt. För att ställa in cache tidsfristen, klicka på "Site" och välj sedan "Global Configuration". Därefter klickar du på "System" -fliken, navigera till "Cache Settings" sidofältet och välj cache tidsfristen fält. Skriv in önskad tid, med tanke på att standardvärdet är 15 minuter. Klicka på "Spara och stäng" för att bevara dina ändringar.

Aktivera eller inaktivera Cache

Du kan aktivera eller inaktivera Joomla webbplats cache genom att klicka på "Site" och sedan välja "Global Configuration". Klicka på "System och välj sedan antingen" Cache aktiverad "eller" Cache Disabled ". När du har valt, klicka på" Spara och stäng "för att bevara dina ändringar.