XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vad är filändelsen 5?


Filändelsen 5 används för tre olika saker. Den ena är som en IBM Voice Type språk skript datafil. En annan är som en Salt Lake Vinter-OS 2002 spel musikfil. Den sista är som en skärm loggfil.

IBM Voice Type

IBM Voice Type är ett program som tillåter dig att diktera vad du vill skrivit och kommer att skriva om den i Word eller annat ordbehandlingsprogram. Den kan användas med andra tillämpningar och kommer automatiskt identifiera så att du vet om det är förenligt med det programmet eller inte. Detta fungerar endast på Windows operativsystem.

Språk Skript Data File

När filändelsen 5 är associerad med IBM Voice Type, är det en språk skript datafil. Den här filtypen är textbaserad och innehåller språk skript i samband med program som gör det möjligt att fungera som avsett.

Salt Lake Vinter-OS 2002 Game

Salt Lake Winter Olympics 2002 är en video spel utvecklat av Ubisoft Entertainment. Det är en utmanande rekreation av 2002 Olympic Winter Games som funktioner flera spelare alternativ och fyra spellägen.

Game Music File

När filändelsen 5 är associerad med Salt Lake vinter-OS 2002, är det en av många musikfiler som kan höras när du spelar spelet. Dessa typer av ljudfiler lägga ofta atmosfär och teman. Musikfilen kan innehålla något så enkelt som en publik jublande, till något så komplext som en nationalsång för att vinna händelsen.

Skärm

Screen är ett program som utvecklats av Free Software Foundation, Inc. Det är ett hanteringsprogram som multiplexerar en fysisk terminal mellan flera processer, vilket gör att flera virtuella terminaler att utföra uppgifter som är oberoende av varandra på en gång.

Skärm loggfil

När förknippas med Screen, är en del av en loggfil 5 filändelsen. Denna fil innehåller en text logg över vilken skärm har gjort på systemet medan det är multiplexering.