XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Yahoo Messenger erbjuder speciella fördelar för användare som är tillgängliga genom tillämpning. En av de roliga grejer är kron som kan visas bredvid kontaktens namn. Kronan har en speciell betydelse och fördelar kopplade till det.

Yahoo Messenger

Yahoo! Messenger är ett chattprogram som låter realtid interaktioner mellan kontakter. Förutom snabbmeddelanden, kan användarna skicka och ta emot SMS-meddelanden till mobiltelefoner och ringa samtal via den inbyggda röstfunktionen i programmet. Applikationen finns i över 25 länder och är gratis att ladda ner och använda. Yahoo Messenger erbjuder speciella funktioner, inklusive att tilldela en krona för att välja användare.

Crown Betydelse

Yahoo! chattanvändare som har en krona bredvid deras ID betraktas som "Power Users." En avancerad användare har skickat en hel del snabbmeddelanden genom tillämpning. Förutom en krona, kan privilegierade användare även välja att använda en trofé eller märke för att indikera deras Yahoo IM status. När en Yahoo chattanvändare är berättigad att få en krona är en inbjudan skickas till den e-postadress som registrerats på kontot.

fördelar

Avancerade användare får särskilda förmåner när en inbjudan att delta i programmet förlängs. Användarna har tillgång till nyare versioner av Yahoo! Messenger innan andra användare. Avancerade användare uppmanas också att anmäla sig till exklusiva tävlingar och giveaways. Andra förmåner inkluderar tillgång till en exklusiv All-Stars-gruppen genom Yahoo! grupper och anpassade messenger avatarartiklar. Avataren Varor är enbart tillgängliga för avancerade användare och inkluderar sådana poster som särskilda online-närvaro indikatorer för sociala nätverk och bloggar.

kompatibla versioner

Kronan är tillgänglig för Yahoo! Messenger-användare som använder version 9.0 och uppåt. Om du använder en tidigare version, kan du ladda ner en uppdaterad version från Yahoo webbplats. Datorn måste uppfylla specifikationerna för nyare versioner av programmet. Krav för Windows-versionen av ansökan innehålla minst 256 MB RAM, processor på minst 1 GHz och operativsystem Windows 2000 eller högre.