XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vad Keys använder du för privat surfning?


Under en typisk Internet-session, kommer webbläsaren att lagra en hel del information som kan vara till nytta för dig att dra upp senare. Historia, nedladdade filer, poster och kakor sökning är exempel på saker webbläsaren sparar när du använder den. Om du vill använda Internet utan att spara någonting, kan du öppna en privat sessionen. Privata webbläsning kan öppnas i din fil på fliken, men det finns också kortkommandon som kommer att öppna upp en ny privat fönster.

Internet Explorer

Internet Explorer kallar sin privat surfning läge "InPrivate-surfning." För att starta en InPrivate-session genom att trycka på CTRL + SKIFT + P. nytt fönster kommer att dyka upp. Om det inte fungerar att välja InPrivate-surfning på fliken Säkerhet på verktygsfältet.

firefox

Firefox "privat surfning" alternativet kan hittas under Verktyg-menyn. Om du vill använda kortkommandot trycker du på samma knappar som du skulle för Internet Explorer, CTRL + SKIFT + P. Du vet att du har startat en privat sessionen eftersom det nya fönstret som dyker upp kommer att ha en maskerad mask och förklara för du funktionerna i privat surfning.

Google Chrome

Google Chrome har smeknamnet sin privat surfning funktionen "Incognito." Att öppna ett nytt inkognitofönster tryck CTRL + SKIFT + N. Detta liknar genvägen till att öppna ett nytt vanligt fönster (Ctrl + N) så var försiktig och kontrollera att du har tryckt rätt nycklar. Den nya fönster kommer att informera dig om att du är i inkognitoläge.

Safari

Safari har inte ett kortkommando för sina användare att öppna en privat sessionen, men du kan skapa din egen. Leta reda på "Tangentbord och mus" inom Systeminställningar och klicka på fliken som säger "Kortkommandon". Lägg till en ny genväg genom att klicka på knappen "+". Det kommer att finnas en programmeny, välj Safari. När du har gjort det, kommer det att be dig om en titel och du kan skriva in "privat surfning". Vad är trevligt om att skapa en egen genväg är att du kan välja vad du vill att genvägen vara (Normalt Kommando + Skift / ALTERNATIV + bokstaven / siffran). Öppna Safari och prova din nya genväg.