XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Verktyg för nedladdning webbsidor


Behöver du samla forskning för ett projekt men inte har tid att gå igenom varje sida av de webbplatser som du? Ladda ner hela webbplatsen, vissa ämnen, eller vissa typer av filer med webbsida nedladdning verktyg. Dessa verktyg är också praktiskt när du behöver säkerhetskopiera hela din webbplats till din dator.

Blue Crab

Blue Crab är ett verktyg verktyg som kommer att ladda ner hela webbplatser så att du kan läsa dem offline. Detta program kommer att ladda ner HTML, PDF, grafik, filmer och ljudfiler. Samla specifika aspekter av webbplatser, till exempel företagets ägare kontaktinformation.

Vad händer om du behöver ladda ner en massa filer på en gång? Blue Crab kan göra detta med en process som kallas "batch nedladdning." Blue Crab är Mac-kompatibel.

SiteSucker

SiteSucker är en annan Mac verktyget loader verktyg som körs på Intel och PowerPC Mac. Liksom Blue Crab, kommer det utföra parti nedladdning. När verktyget börjar ladda ner, kan du låta det gå, pausa hämtningen eller stoppa den.

Konfigurera vilka typer av filer som du vill ladda ner och vilka typer du inte. Till exempel kan du konfigurera SiteSucker att ladda ner textfiler bara för att spara utrymme på hårddisken.

PageNest

PageNest kan ladda ner upp till fyrtio filer eller flera webbplatser på en gång, tack vare sin mång gängade nedladdning funktionen. Ladda ner eller utesluta någon filtyp eller storlek, samtidigt som webbplatsens ursprungliga mappstruktur. Du kan ange storleksbegränsningar när du konfigurerar PageNest.

Öppna filer med PageNest inbyggda webbläsare eller din egen webbläsare. Organisera din webbplats mappar genom att dra dem där du vill ha dem. Ställ dina nedladdningar att inträffa på natten eller att automatiskt uppdatera regelbundet. PageNest är PC-kompatibel.

SurfOffline

SurfOffline har en av de snabbaste nedladdning hastigheter på webben loader marknaden, ladda ner upp till 100 filer samtidigt. Visa webbplatsen i den inbyggda webbläsaren när nedladdningen är klar.

Filtrera dina nedladdningar av filtyper, filstorlek, och URL-filter. Offline webbläsare kommer att stödja webbprotokoll och webbteknik. Det betyder att du kan ladda ner säkra webbplatser (HTTPS) och platser som är tungt med Flash och JavaScript. SurfOffline är PC-kompatibel.

Web2Disk 3,1

Web2Disk kommer att säkerhetskopiera din webbplats på en daglig, veckovis eller månadsvis. Det kommer att genomsöka varje sida av en webbplats och ladda ner en kopia på din dator. Varje gång du öppnar mappen, kommer programmet uppdateras automatiskt sidorna det nedladdningar så att du inte behöver göra det manuellt.

Kopiera din webbplats på en CD-skiva eller USB-enhet att dela ut till kunder. De behöver inte ytterligare programvara för att öppna din webbplats när de ladda CD eller USB-enhet i sina datorer. Web2Disk är PC-kompatibel.