XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vilka är farorna med Märka själv på Facebook?


Många Facebook-användare ladda upp bilder till sina profiler, eftersom de gärna dela sina liv med vänner på webbplatsen. De kanske inte inser att de sätter deras säkerhet, relationer, utbildning och jobb i fara genom att märka sig i bilder. Vissa människor har förlorat jobb, vänner och möjligheter bara för att märka själva.

Arbetsgivare eller skoladministratörer

Många arbetsgivare skärmen noggrant potentiella kandidater på Facebook. Alla bilder som innehåller alkohol, droger, fester eller farliga aktiviteter kan allvarligt äventyra dina chanser att landa ett jobb. Din nuvarande arbetsgivare kan också kontrollera Facebook för att övervaka anställdas beteende utanför arbetet. Graduate, grundutbildning och hög skoladministratörer använder ofta Facebook-profiler för att bedöma blivande studenter.

Legal Incrimination

Om bilden innehåller några illegala substanser eller aktiviteter, är det mycket farligt att tagga dig själv i den. Varje bild med dig kring illegal aktivitet kan användas som bevis mot dig i ett rättsfall. Detta inkluderar även vagt olagliga handlingar som inkluderar hängande i en park när det är mörkt eller jaywalking.

Fiender Kan Vet Varifrån

Om du har några allvarliga biverkningar från andra individer kan tagga dig tillåta dem att lära din plats. Detta kan innefatta arga vänner, ex-flickvänner, pojkvänner, makar eller hustrur som har hotar dig. Även om du kanske inte längre vara vänner med den här personen på Facebook, kan de eventuellt använda en din andra Facebookvän profiler att visa bilden.

Bilden kan kopieras

När du tagga dig själv i ett foto, kan dina Facebook-vänner kopiera bilden och spara den på sin dator hårddiskar. Detta gör det möjligt för dem att skicka bilden till vem de vill. Bilden kan vara ofarliga just nu, men det kan komma tillbaka för att hemsöka dig i framtiden.