XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Vilka är fördelarna med en bot?


Bots är program som automatiserar datorns processer. Fördelarna med bots varierar beroende på de situationer där de används, men i allmänhet är de användbara eftersom de tillåter enkla uppgifter som skall utföras snabbt, upprepat och noggrant. Bots är skrivna på flera programmeringsspråk som C ++ och Java. Vissa bots, såsom sökrobotar, följer en enkel uppsättning av algoritmer upprepade gånger, medan andra bots --- spel bots, till exempel --- är utformade med artificiell intelligens egenskaper.

sökrobotar

Sökmotorer som Google och Yahoo använder robotar för att läsa och indexera webbsidor på Internet. Informationen som samlas in från varje sida används sedan för att bestämma sin ranking när en användare initierar en sökning på Internet. Den största fördelen med sökrobotar eller katalogiseringen bots är hastigheten. Eftersom bokstavligen miljarder webbsidor finns på Internet, att utföra denna uppgift med mänskliga arbetare, även ett stort antal av dem, skulle vara ineffektivt. Bots kan indexera sidor 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan och med mycket större noggrannhet.

bot

Bot finnas på webbservrar där de automatisera administrativa uppgifter såsom kontroll för trasiga länkar och validera HTML-kod. Dessa program är särskilt användbara på stora platser där webbsidorna kan antalet i hundratals. I stället för att tilldela människor för att kontrollera var och en av dessa sidor, kan en administratör skapa en bot som kommer att kontrollera om sidor i en bråkdel av tiden.

chatterbots

Chatterbots är program som är utformade för att efterlikna mänsklig konversation. En användare ingångar dialog (antingen genom att tala eller via tangentbordet) och programmen ge ett svar baserat på användarens uttalande. De flesta chatterbots är utformade med en databas där de väljer svar baserat på sökord i användarens uttalande. Chatterbots är mycket användbara i onlinetjänster såsom teletjänstcentraler och virtuella assistenter.

Gaming Bots

Dessa robotar styr spelkaraktärer i både massivt multiplayer online rollspel (MMORPGs) och flerdomän spel (MUD). De är förbjudna i de flesta större spel som "World of Warcraft." I första hand, spelare använder dem för att spela automatiskt genom tråkiga nivåer av ett online-spel. När bots spela igenom dessa nivåer, karaktärerna får erfarenhetspoäng och andra förmåner som kommer från att spela spelet, men användaren behöver inte sitta genom själva spelet. Vissa spel bots är även utrustade med artificiell intelligens och inlärningsförmåga, så att de lär sig av sina miljöer som de gå igenom spel.