XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Även om det började som en enkel blogging plattform, är Wordpress snabbt bli content management system i valet för lätt att styra och hantera webbplatser. Wordpress består av en MySQL-databas bakom ett tema. Temat styr den övergripande utformningen av webbplatsen. Även om det finns många teman tillgängliga, som täcker alla möjliga designen inkluderar avhandling tema Avhandlingen alternativpanelen som ger människor utan webbplats kodning kompetens möjlighet att finjustera utformningen av platsen när du väljer färger, lägga till grafik och välja layoutalternativ.

DIY Teman: Thesis Theme Användarhandbok

DIY teman, skaparen av Thesis tema, erbjuder en online-användare guide som beskriver de delar av tes och hur du konfigurerar temat med krokar, filter och CSS. Guiden kan visas på nätet i textformat och innehåller fragment av kod som användarna kan klistra in deras webbplats.

DIY Teman: Thesis Handledning

För dem som vill ha ytterligare guidad utbildning, DIY teman erbjuder också en samling av video och artikel handledning. Dessutom kommer utvecklare som köper avhandling tema har tillgång till en endast för medlemmar svar katalog och användar hjälper och läsa frågor postat av andra användare.

M kvadrerade Video

Användare som söker ytterligare video tutorials kan kolla in m kvadrat plats. En serie av Wordpress utbildning videor, inklusive de specifikt på Thesis, finns tillgängliga. Vissa filmer är gratis, men de flesta kräver köp av en årlig eller kvartalsvis pass.

Allmänt Word Training

För att kunna använda den avhandling tema, bör användarna ha ett bra grepp om hur man använder Wordpress i allmänhet. Kompetens att hantera sidor, post, funktionsfiler och Wordpress slinga behövs oavsett det valda temat. Visuell inlärare kan dra nytta av ett antal utbildningsfilmer tillgängliga på Lynda.com. De som lär sig bäst genom att läsa bör huvudet över till wordpress.org att läsa de många utbildningsdokument och stöd publiceras av Wordpress skaparna.